Tom & Jerry și Mickey & Minnie vin de Ziua Copilului la Valu lui Traian

Ziua Copilului, marcată la Valu lui Traian

Invitați speciali vin la Valu lui Traian de Ziua Copilului, printre aceștia aflându-se Tom & Jerry și Mickey & Minnie.

Primăria Valu lui Traian împreună cu echipa “Evenimente de neuitat” sărbătorește pe data de 2 iunie, începând cu ora 17 Ziua Internațională a Copilului. Manifestarea are loc la Sala de Sport.

Copiii vor avea parte de un program de magie oferit de Magicianul Adrian împreună cu asistenta lui, de baloane modelate, de vată  de zahăr și pop corn.

Invitați speciali vor fi Tom & Jerry, Mickey & Minnie și Donald & Daisy.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*