A început vaccinarea anti-Covid-19 în Valu lui Traian

Centrul de Vaccinare Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul de Vaccinare Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Vaccinarea anti-Covid-19 a început din data de 1 martie în comuna Valu lui Traian.

Persoanele care doresc să se imunizeze s-au putut înscrie pe platforma națională începând cu data de 27 februarie. Centrul deservește cu precădere persoanele vârstnice și pe cele cu boli cronice. Vaccinarea este făcută cu vaccinul Comirnaty, dezvoltat de Pfizer și BioNTech.

Capacitatea este de 60 de persoane vaccinate/flux, în fiecare zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*