Accident cu 4 victime la ieșire din Valu lui Traian, către Constanța. O mașină s-a răsturnat, alta a lovit un copac

Accident la ieșire din Valu lui Traian. FOTO Alexandra Ștefănescu
Accident la ieșire din Valu lui Traian. FOTO Alexandra Ștefănescu

Impact grav între două autoturisme în zona pădurii de la ieșire din Valu lui Traian.

Conform reprezentanților ISU Dobrogea, accidentul a avut loc în jurul orei 1:00 a zilei de 22 decembrie 2018. În urma impactului, o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar a doua a lovit un copac.

Patru persoane au fost rănite. Din fericire, starea lor era stabilă așa că medicii i-au transportat la Spitalul de Urgență Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*