Accident mortal în Valu lui Traian. Un bărbat pe motociclu a murit

Accident mortal la Valu lui Traian. FOTO ISU Dobrogea

Accident mortal în Valu lui Traian. Un bărbat pe motociclu a murit

Un accident rutier mortal a avut loc, duminică, în localitatea Valu lui Traian, după ce un bărbat pe motociclu a fost lovit de un autoturism. Cele două vehicule au luat foc după impact.

Polițiștii rutieri au fost sesizați, duminică, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 25 de ani, și un motociclu, condus de un bărbat, de 44 de ani.

În urma impactului, cele 2 vehicule au luat foc.

A rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului motociclului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*