Avarii multiple în cartierul nou din Valu lui Traian. Angajații ENEL susțin că nu știu ce se întâmplă

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Prima zi cu Cod Galben de vânt a adus și problemele în alimentarea cu energie electrică. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, cartierul nou din Valu lui Traian este cel afectat de căderile dese de tensiune.

Locuitorii din Valu lui Traian spun că aceste căderi de tensiune au început să apară încă de la ora 10:00 a zilei de miercuri, 24 octombrie. Pe parcursul după-amiezei, acestea s-au întețit.

Reprezentanții Valureni.ro au discutat cu cei ai ENEL / E-Distribuție după ora 17.00. Angajații ENEL susțin că nu știau de căderile de tensiune.

Recomandăm tuturor cititorilor Valureni.ro să sune la numărul de telefon 0241.929 pentru a reclama căderile de tensiune atunci când ele se întâmplă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*