Bărbat din Valu lui Traian, căutat de autoritățile din Germania pentru furt calificat, prins de polițiștii constănțeni

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Valu lui Traian, căutat de autoritățile din Germania pentru furt calificat, a fost prins de polițiștii constănțeni.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Valu lui Traian, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*