Comuna Valu lui Traian, sub cod galben de vânt

Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Comuna Valu lui Traian se află, marți, sub cod galben de vânt.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt, valabil marți, până la ora 20. Astfel, în Dobrogea, vântul va avea intensificări, cu rafale cuprinse între 55 și 75 km/h.
De asemenea între orele 12 – 18, ANM a emis și un cod portocaliu, valabil în zona de litoral a județului Constanța. În această perioadă, vor fi intensificări puternice ale vântului, cu rafale de peste 80…90 km/h.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*