Cristina Rizea a devenit președintele organizației PSD Valu lui Traian

Cristina Rizea a devenit președintele organizației PSD Valu lui Traian. FOTO PSD Valu lui Traian

Cristina Rizea a devenit președinte al organizației Valu lui Traian.

Sâmbăta, 6 aprilie, organizația PSD Valu lui Traian și-a desemnat o nouă conducere.
Președinte de filială a fost ales deputatul Cristina Rizea. Rizea este și candidatul PSD la funcția de primar al localității Valu lui Traian pentru alegerile din 9 iunie 2024.
Prezent la eveniment a fost și președintele filialei județene a partidului, Felix Stroe.

“Mă bucur să am alături de mine o echipă tânără, plină de dinamism și inițiativă,  hotărâtă să dea totul pentru un viitor nou al localității noastre.” a declarat Cristina Rizea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*