Doi bărbați condamnați la închisoare pentru furt calificat, găsiți de polițiștii din Valu lui Traian

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Doi bărbați condamnați la câte trei ani de închisoare pentru furt calificat au fost găsiți de polițiștii din Valu lui Traian.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat 2 bărbați, de 43, respectiv 50 de ani, pe numele cărora Judecătoria Constanța a emis mandate de executare a pedepselor de 3 ani și 10 luni, respectiv 3 ani și 20 de zile de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*