Florin Mitroi: “Se lucrează constant  la proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere, amenajăm parcuri și locuri de joacă pentru copii. Îmi doresc străzi și alei curate, o comună verde și caldă”

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, primarul Florin Mitroi a transmis un mesaj locuitorilor din Valu lui Traian.

Redăm integral acest mesaj al primarului.

“Dragul meu vălurean,

În apropierea Sărbătorilor Pascale, îți doresc să ai parte de liniște sufletească, armonie în familie și pe toți cei dragi alături, în jurul mesei. Credința este importantă, pentru că datorită ei, există speranță și bunătate în lume, calități fără de care ne-am pierde umanitatea.

Profit de ocazie pentru a împărtăși cu voi un gând plăcut, în zi de sărbătoare. Mă uit cu drag la toate obiectivele pe care le-am atins împreună, căci fără voi, nimic nu s-ar fi întâmplat. La nivel de administrație locală, da, suntem o echipă unită, ambițioasă, gata să se arunce în planuri mărețe. Ne asumăm riscuri, critici, aprecieri dar și nemulțumiri. Știu, faptul că acum se lucrează simultan pe mai multe străzi, inclusiv pe Drumul Național, stârnește multe discuții, multe dintre ele luând naștere chiar de la debutul proiectului.

Însă nu putem evolua fără un disconfort temporar. Locuitorii de pe Calea Dobrogei se află printre puținii cetățeni ai localității care nu beneficiază de canalizare. Tocmai pentru a nu îngreuna circulația de două ori, am ales să schimbăm cu ocazia lucrărilor pentru canalizare și conducta de apă, eliminând astfel avariile tot mai dese. Pentru toate zonele în care acum se introduc rețele, am reușit să accesăm suma de 3 milioane de euro, bani nerambursabili. Trebuia să executăm lucrarea, nu există altă soluție tehnică. Așa cum am tot spus și dovedit, îmi doresc ca localitatea să ofere cele mai bune condiții pentru noi toți, cei care formăm o comunitate de aproape 20 de ani, indiferent de zona în care locuim.

Ne așteaptă un an greu, în care avem multe cofinanțări de suportat, dar și unul plin de proiecte concretizate. În Zona F, se vor finaliza școala, grădinița, creșa și sala de sport. Încercăm să atragem fonduri și pentru un liceu, o grădiniță complementară, un sistem modern de supraveghere video și multe altele.  Se lucrează constant  la proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere, amenajăm parcuri și locuri de joacă pentru copii, integrăm în diverse zone ale comunei locuri de parcare.

Îmi doresc străzi și alei curate, o comună verde și caldă, care oferă tot confortul locuitorilor săi, însă toate acestea necesită timp. Mereu m-am ținut de cuvânt atunci când am promis ceva, dar acum am nevoie și de bunăvoința voastră, la care apelez de fiecare dată atunci când am nevoie de sprijin. Așa este într-o familie, iar eu îl consider pe fiecare dintre voi o parte din familia mea extinsă. Vă rog așadar să aveți un pic de răbdare și înțelegere vis a vis de disconfortul creat de lucrări.

În încheiere, aș dori să vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și vreau să vă asigur de faptul că eforturile mele sunt mereu îndreptate spre creșterea nivelului de trai din comunitatea noastră.

Să aveți o sărbătoare a Învierii plină de lumină ! Paște Fericit!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*