Primăria Valu lui Traian a anunțat că acțiunea de sterilizare a animalelor de companie se amână până la ridicarea carantinei

Sterilizare și microcipare în Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian
Sterilizare și microcipare în Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian a transmis că acțiunea de sterilizare a animalelor de companie va fi amânată până la ridicarea carantinei.

“Ca urmare a carantinării localității noastre și a faptului că deplasarea pentru castrarea animalului de companie nu este un motiv acceptat, conform declarației, acțiunea de sterilizare din acest weekend se amână până la ridicarea carantinei. Toți cei care aveau programări au fost anunțați și telefonic”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*