Primăria Valu lui Traian se pregătește de Revelion. 12.000 lei au fost cheltuiți pe artificii

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel fără o celebrare pe măsură. Primăria Valu lui Traian a decis să cheltuiască aproape 12.000 lei (TVA inclus) pentru focurile de artificii de Revelion.

Decizia a fost luată printr-o hotărâre de Consiliu Local semnată de viceprimarul Iulia-Claudia Iurea. Toți cei 17 consilieri prezenți la ședință și-au dat acordul pentru această decizie.

Primăria Valu lui Traian nu este la prima activitate de acest fel. Dacă la Ziua Comunei cheltuielile au fost minime, Revelionul a fost, în ultimii ani un moment marcat de administrația locală.

La trecerea dintre anii 2017 și 2018, focul de artificii a avut loc lângă Piața Agro-Alimentară din comună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*