Primăria Valu lui Traian va stropi împotriva insectelor în zilele de 24 și 25 iunie. Acțiunea va avea loc de la bordul unui elicopter

Elicopterul firmei care face dezinsecție în Valu lui Traian. FOTO Facebook
Elicopterul firmei care face dezinsecție în Valu lui Traian. FOTO Facebook

Primăria Valu lui Traian va stropi împotriva insectelor în zilele de 24 și 25 iunie, iar acțiunea va avea loc de la bordul unui elicopter.

“Pe 24.06 și 25.06 începând cu ora 05:00 va începe stropirea împotriva insectelor cu sulfat trio. Menționăm că soluția dăunează doar insectelor, fiind autorizată pentru folosire în spațiul public”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Acțiunea se va desfășura de la bordul unui elicopter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*