Sprijin educațional pentru copiii cei mai dezavantajați din învățământul preșcolar, primar și gimnazial

Grădinița cu Orar Preșungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Grădinița cu Orar Preșungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Grădinița numărul 1 cu orar prelungit din Valu lui Traian a anunțat în ce mod pot beneficiar de sprijin educațional, conform OUG 133/2020, elevii defavorizați din ciclul preșcolar, primar și gimnazial.

Beneficiarii proiectului sunt  copiii cei mai dezavantajați din învățământul de stat primar/gimnazial – copiii înscriși în învățământul de stat, primar și gimnazial, care îndeplinesc criteriile de venit stabilite în Programul național de rechizite școlare, conform Ordonanței Guvernului nr. 33/2001 privind acordarea de rechizite școlare în anul școlar 2001-2002, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 126/2002, respectiv care sunt în întreținerea familiilor al căror venit mediu net lunar pe membru de familie este de maxim 1.115 lei.

Cererea se trimite pe email, iar dacă copilul se încadrează în cerințele Ordonanței de Urgență, un părinte merge la unitatea de învățământ și completează un formular. Data limită pentru completarea acestui document este de 4 septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*