Un bărbat din Valu lui Traian, prins de polițiști în timp ce conducea după ce a consumat băuturi alcoolice

Acțiune a poliției în Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța
Acțiune a poliției în Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța

O razie a polițiștilor în muncipiul Constanța și localitățile Valu lui Traian și Cumpăna nu s-a lăsat fără rezultate. Noaptea trecută au fost aplicate amenzi în valoare de peste 95.000 lei, iar șoferii vitezămani, băuți sau sub influența substanțelor psihoactive s-au ales cu dosare penale.

Un astfel de caz a fost înregistrat și în Valu lui Traian. Polițiștii au oprit un bărbat care conducea un autoturism pe strada Haltei. În urma testării cu aparatul etilotest, oamenii legii au constatat că individul avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul de Urgență Constanța pentru prelevarea probelor biologice din sânge și, dacă bănuielile polițiștilor se confirmă, va fi cercetat penal.

În noaptea de 7 spre 8 octombrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța și Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, au desfășurat o razie în sistem integrat, cu efective mărite, în cadrul acțiunii ”Blocada”, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de disciplină rutieră.

La razie au participat, în principal, polițiști din cadrul structurilor de Ordine Publică, Rutieră și Investigații Criminale. Astfel, au fost legitimate aproximativ 590 de persoane, au fost verificate peste 300 de vehicule și 109 locații publice.

De asemenea, au fost identificați 3 minori, de 8 ani, 10 ani și, respectiv, 14 ani, plecați voluntar de la domiciliu. Aceștia au fost reîncredințați familiei.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 95.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*