A fost modificat programul microbuzelor școlare din Valu lui Traian

Microbuz de transport elevi în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Microbuz de transport elevi în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

A fost modificat programul microbuzelor școlare din Valu lui Traian în urma schimbării orarului elevilor.

Astfel, pentru traseul Deal, plecarea spre școală are loc la ora 7.20, iar întoarcerea de la școală la 11.15. De asemenea, pentru gimnaziu plecarea spre școală este la ora 11.40.

Pentru traseul autostradă, plecarea are loc la ora 7.20 în zona CFR, iar la 11.15 are loc plecarea din școală. Elevii de gimnaziu pleacă la ora 11.50.

Seara se pleacă din școală pe cele doua trasee la  ora 17.50.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*