Accident rutier la intrarea în Valu lui Traian. Trei persoane au fost rănite  

Accident rutier la intrarea în Valu lui Traian

Trei persoane au fost rănite duminică după amiază în urma unui accident rutier petrecut la intrarea în comuna Valu lui Traian.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma impactului trei persoane au fost rănite. Este vorba de un bărbat care a suferit un traumatism toracic, pneumotorax, de un alt bărbat diagnosticat cu traumatism craniofacial și de o femeie cu traumatism cranio-cerebral. Cele trei persoane rănite au fost duse la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*