Ai o persoană cu dizabilități în familie sau care nu se poate deplasa, dar care vrea să voteze? Cum soliciți urna mobilă la Valu lui Traian

Secția de votare 551 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Familiile din Valu lui Traian care vor să să solicite urna mobilă pot face acest lucru cu o zi înaintea alegerilor, dar și pe data de 9 iunie.

Procedura este simplă. Persoana nedeplasabilă sau o rudă a acesteia trebuie să completeze o “Cerere pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale”. Această solicitare se depune, însoțită de copia Cărții de Identitate și copia unui act medical doveditor la secțiile de votare din Valu lui Traian.

Vezi aici lista completă a Secțiilor de Votare din Valu lui Traian.

Solicitarea poate fi depusă în pre-ziua alegerilor până la ora 19, sau chiar în Ziua alegerilor între orele 7.00 și 14.00.

O comisie specială din partea Secției de Votare se va deplasa la domiciliul solicitantului pe 9 iunie și va purta urna mobilă.

Secțiile de votare sunt deschise pe 9 iunie între orele 7.00 și 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*