AJOFM organizează cursuri pentru tinerii necalificați din județul Constanța

Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă din Constanța oferă tinerilor între 14-24 ani, fară calificare și neîncadrați în câmpul muncii sau într-o formă de învățământ, cursuri de calificare în următoarele meserii:

  • cameristă
  • Web design
  • Grafician
  • lucrător comercial
  • scafandru
  • antreprenor

Persoanele înscrise vor beneficia de o subvenție de 700 lei, decontarea abonamentului de transport în Constanța și retur pe perioada cursului și o masă la prânz. 

Vălurenii interesați de aceste cursuri sunt rugați să ia legătura cu Maria Ogreanu – 0723.091.963

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*