Ai o proprietate în zona F din Valu lui Traian? Primăria a schimbat regulamentul de urbanism

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a schimbat regulamentul de urbanism al comunei pentru zona F. Suprafețele de teren care sunt pe deal în Valea Seacă sau mai sus de stadion se supun de acum altor reguli de construcție.

Administrația locală invită în această perioadă proprietarii de terenuri la Biroul de Urbanism pentru a le aduce la cunoștință modificările recente.

Programul Biroului de Urbanism este de Luni până Joi între orele 8:00 și 12:00 și vineri, între 12:00 și 14:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*