Bărbat de 30 de ani, depistat la volanul unei mașini, pe o stradă din Valu lui Traian, deși nu are permis de conducere

Mașină de Poliție

Un bărbat de 30 de ani a fost depistat la volanul unei mașini, pe o stradă din Valu lui Traian, deși nu are permis de conducere.

La data de 2 martie, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vulturului din comuna Valu lui Traian, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul nu a oprit la semnalul regulamentar și și-a continuat deplasarea până pe strada Amurgului, fiind urmărit și imobilizat de polițiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*