Locuitorii de pe strada Calea Dobrogei, rugați să-și dea acordul pentru montarea apometrelor și căminelor de racord pe spațiul proprietății lor

Drumul Național / Calea Dobrogei din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Drumul Național / Calea Dobrogei din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Locuitorii de pe strada Calea Dobrogei sunt rugați de Primăria Valu lui Traian să-și dea acordul pentru montarea apometrelor și căminelor de racord pe spațiul proprietății lor.

“În atenția locuitorilor de pe Str. Calea Dobrogei – datorită faptului că pe trotuar exista mai multe rețele de utilități, spațiul nu permite montarea apometrelor și a căminelor de racord menajer. De aceea sunteți rugați să completați un formular privind acordul dvs de execuție lucrări de conectare branșamente/racorduri pentru montarea apometrelor și a căminelor de racord menajer pe spațiul proprietății dvs. Acesta se poate depune la Organizarea de șantier a executantului acestor lucrări ce se află pe str. Prelungirea Hasancea lânga stadion sau la sediul Primariei. Relații suplimentare puteți solicita la numărul de telefon: 0730.984.982”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*