Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați în ședința lunii august 2019. Aleșii aprobă încredințarea directă pentru mai multe contracte de interes local

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

16 proiecte au intrat pe ordinea de zi a ședinței din 23 august 2019. Întrunirea este convocată pentru ora 12 în sala de ședințe a Consiliului Local.

Iată cele mai importante dintre punctele aflate pe ordinea de zi:

4. Proiect de hotărâre privind constituirea Consiliului Consultativ pentru Căminul cultural al comunei Valu lui Traian.
9. Proiect de hotărâre pentru modificarea art. 1 din HCL 41/23.01.2019 privind aprobarea achiziționării directe – Asfaltare străzi și alei
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea caietului de sarcini a obiectivului: “Proiectare și execuție lucrări Drum centură sud în comuna Valu lui Traian”
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea caietului de sarcini a obiectivului “Proiectare și Execuție iluminat stradal Cartierul Tineretului, Zona F din Valu lui Traian”.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințării directe a contractului de execuție a lucrărilor de înlocuire a acoperișului la Grădinița nr. 2.
13. Aprobarea rezilierii contractului de execuție lucrări – ridicare capace la cotă și reabilitare străzi și trotuare.
14. Aprobarea încredințării directe a contractului – Ridicare capace la cotă, reabilitare străzi și trotuare.
15. Modificare Plan Urbanistic de Detaliu în zona Afumați
16. Aprobarea Rectificării Bugetului Local pe anul 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*