Strada Soarelui și strada Mihai Eminescu din Valu lui Traian vor avea trotuarele reabilitate și asfaltul refăcut. Investiția depășește 5,2 milioane lei

Strada Soarelui din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Strada Soarelui din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Două dintre cele mai intens circulate artere interioare din Valu lui Traian intră în reabilitare.

Consiliul Local Valu lui Traian a aprobat bugetul destinat acestei lucrări de mare amploare. Astfel, strada Mihai Eminescu și Strada Soarelui vor fi refăcute, iar trotuarele care le însoțesc vor suferi lucrări importante.

Bugetul alocat este unul pe măsură și banii vin, în primul rând de la statul român. Sumele necesare au fost împărțite în două tranșe. Primele 2 milioane de lei vor fi cheltuite în anul I de lucrări, iar restul sumei în anul 2. Primăria contribuie la aceste lucrări cu suma de 232.044 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*