Consiliul de Administrație al S Gospodărie Comunală Valu lui Traian, convocat în data de 29 martie

Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul de Administrație al S Gospodărie Comunală Valu lui Traian a fost convocat în data de 29 martie.

Din dispoziția doamnei Abdulgani Mihaela – Giorgiana, președinte CA, se convoacă membrii Consiliului de Administratie al S. Gospodărie comunală Valu lui Traian SRL în data de 29.03.2024 ora 13.00, la sediul social din incinta pietei Agroalimentare Valu lui Traian.

Pe ordinea de zi se află următoarele hotărâri:

Hotărârea nr. 37/ 19.02.2024, privind stabilirea tarifelor pentru modificarea punctului 1 din anexa nr.2 la H.C.L. nr.12/19.01.2024 pentru stabilirea tarifelor pentru activitatea de salubrizare prestată de operatorul SC “Iridex Group Salubrizare” SRL pe anul 2024;

Hotărârea nr.50 / 19.02.2024, privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a comisiei de circulație din cadrul comunei Valu lui Traian;

Hotărârea nr.53 / 19.02.2024 , pentru modificarea și completarea anexei la H.C.L nr. 22/19.01.2024 privind stabilirea tarifelor pentru activitățile prestate de S. “Gospodărie Comunală Valu Lui Traian” SRL.

Diverse

Raport de activitate al S.”Gospodărie Comunală Valu Lui Traian” SRL pe trimestrul I al anului 2024

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*