Florin Mitroi a primit mii de mesaje din partea vălurenilor cu ocazia zilei sale de naștere

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Florin Mitroi a primit mii de mesaje din partea vălurenilor cu ocazia zilei sale de naștere.

El a fost sărbătorit colectivul Primăriei Valu lui Traian și a primit din partea angajaților o icoană.

Florin Mitroi a declarat că își dorește să facă în continuare, ca președinte al Consiliului Județean Constanța, cel puțin câte a realizat ca primar al comunei Valu lui Traian.

“Vă mulțumesc pentru urările de bine, atât dumneavoastră, cât și miilor de vălureni care mi-au transmis gândurile lor bune prin toate căile de comunicare posibile. Mă plec în fața lor și îmi cer scuze că poate nu am reușit să răspund fiecăruia în parte. Și pentru că m-ați întrebat ce dorință îmi pun de ziua mea, îmi doresc să reușesc să fac în continuare cel puțin cât am făcut până acum pentru comuna noastră și să dovedesc întregului județ, din poziția de președinte al Consiliului Județean, că nu sunt un om al vorbelor, ci al faptelor. Nu fac o campanie bazată pe promisiuni, ci promit ceea ce știu că voi face. Vă îmbrățisez pe toți!”, a declarat Florin Mitroi.

Florin Mitroi a primit cadou o icoană din partea colectivului Primăriei Valu lui Traian

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*