Consiliul Local Valu lui Traian se reunește în ședință ordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Consilierii Locali din Valu lui Traian au fost convocați în ședința lunii iunie, pe data de 19, începând cu ora 12.00.

Iată ordinea de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările şi completările ulterioare.
  Iniţiator – primar FLORIN MITROI
 2. Proiect de hotărâre privind însuşirea unor rapoarte de evaluare asupra unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  Iniţiator – primar FLORIN MITROI
 3. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2020, aprobat prin H.C.L. nr. 21/23.01.2020, cu modificările şi completările ulterioare.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 4. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri cu privire la prelungirea termenului de închiriere pentru locuinţele sociale.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICĂRII BUGETULUI LOCAL pe anul 2020, aprobat prin H.C.L. nr.36/ 14.02.2020, cu modificările ulterioare.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 6. Proiect de hotărâre privind stabilirea sumei cheltuielilor de executare silită ocazionate de tipărirea şi comunicarea prin poştă a documentelor de executare silită.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 7. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr.347/ 23.12.2019 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2020, cu modificările şi completările ulterioare.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării din bugetul local pe anul 2020, a cheltuielilor ce se vor efectua cu construirea unei zone de abluţiune de către Muftiatul Cultului Musulman din România, la unitatea de cult (Geamie) situată în comuna Valu lui Traian, str.Crimeea nr.1.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 9. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă al Consiliului Local al Comunei Valu lui Traian, pe perioada iulie – septembrie 2020.
  Iniţiator – consilier local MORARU NICU
 10. Proiect de hotărâre pentru modificarea Planului Urbanistic de Detaliu (P.U.D.) al zonei industriale, comuna Valu lui Traian, cu modificările ulterioare.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 11.  Proiect de hotărâre pentru modificarea Planului Urbanistic de Detaliu (P.U.D.) al zonei C, comuna Valu lui Traian, cu modificările ulterioare.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 12. Proiect de hotărâre privind acordul de participare la Programul privind sprijinirea eficienţei energetice şi a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării terenului intravilan în suprafaţă de 660 m.p., situat pe str. Dacia nr.21, ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosinţă asupra unor terenuri atribuite în baza Legii nr.15/2003 şi aprobarea vânzării prin licitaţie publică a acestor terenuri.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN
 15. Proiect de hotărâre privind împuternicirea SCA Liţcanu şi Gheorghiţă să reprezinte în justiţie interesele unităţii administrativ-teritoriale, precum şi ale autorităţilor administraţiei publice locale.
  Iniţiator – Primar MITROI FLORIN.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*