Imagini revoltătoare surprinse în Valu lui Traian. Gunoi menajer aruncat la coșurile de gunoi

Gunoi menajer în ghenele din Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian
Gunoi menajer în ghenele din Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian

Reprezentanții Primăriei Valul lui Traian au postat pe o pagină de socializare mai multe imagini de-a dreptul revoltătoare. Pampersi, haine, bucăți de BCA, rigips, găini moarte, aruncate lângă coșurile de gunoi.

Unii cetățeni preferă mai bine să le arunce pe jos decât să le arunce la coșul de gunoi.

“Instalarea coșurilor de gunoi este încă în curs, mai urmează multe străzi. Vă prezentăm însă mai jos, fotografii ce ilustrează unul dintre marile noastre motive de dezamăgire” spun reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*