Droguri găsite asupra unui bărbat aflat pe o stradă din Valu lui Traian

Droguri găsite de polițiști. FOTO Poliția Română

Polițiștii au găsit droguri asupra unui bărbat aflat pe o stradă din Valu lui Traian.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat acțiunea Blocada, în cadrul căreia au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor săvârșite cu violență și a consumului și traficului de substanțe interzise.

Acțiunea s-a desfășurat în orașul Murfatlar și comuna Valu lui Traian.

Astfel, au fost legitimate 59 de persoane și au fost verificate 35 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale la Legea nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și la O.U.G 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor contravenționale este de peste 5.000 de lei.

În cadrul activităților derulate, în jurul orei 17.20 polițiștii au observat, pe strada Valea Seacă, din comuna Valu lui Traian, două persoane cu un comportament nefiresc.

Acestea au fost legitimate și identificate, stabilindu-se că este vorba de doi bărbați, de 26 de ani, respectiv 28 de ani.

În urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului de 26 de ani au fost descoperite trei foițe din staniol în care se aflau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, foițe pentru confecționarea artizanală a țigaretelor, precum și mai multe țigarete fragmentate.

În cauză au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

La acțiune au participat și jandarmi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*