VIDEO Viceprimărița Iulia Iurea, despre progresul comunei Valu lui Traian, proiectele pentru vălureni și alegeri

Viceprimarul Iulia Iurea și jurnalistul Adrian Boioglu, în studioul Vălureni. FOTO Mitică Raftu / valureni.ro
Viceprimarul Iulia Iurea și jurnalistul Adrian Boioglu, în studioul Vălureni. FOTO Mitică Raftu / valureni.ro

Viceprimărița Iulia Iurea a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru publicația Vălureni.

Cuacest prilej Iulia Iurea a prezentat parcursul ei la Primăria Valu lui Traian, a spus de când și de ce lucrează în administrație. Ea a povestit cum colaborează cu primarul Florin Mitroi și cum este formată echipa de la Valu lui Traian.

Iulia Iurea a vorbit despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare, despre viitorul liceu din comună, despre viitoarea pasarelă peste calea ferată spre cartierul Zona C.

Iurea a mai spus ce și-a propus dacă va câștiga mandatul de primar.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*