Elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian au învățat despre baseball și softball

Școala Viceamiral Ioan Murgescu din Valu lui Traian. FOTO SVIM
Școala Viceamiral Ioan Murgescu din Valu lui Traian. FOTO SVIM

Elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian au învățat despre baseball și softball, în cadrul unui proiect organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, împreună cu Federația Română de Baseball și Softball și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, alături de Federația Română de Baseball și Softball și de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a celebrat valorile prieteniei și voluntariatului în data de 04.04.2022, contribuind astfel, în județul Constanța, la realizarea celei de-a patra ediții a proiectului național „4/4 PentruPrieteni” coordonat de Ambasada Statelor Unite ale Americii și Filiala din România a Consiliilor Americane pentru Educație Internațională (American Councils for International Education).

Aproximativ 100 de elevi de gimnaziu de la Liceul Teoretic Murfatlar, Școala Gimnazială Nr. 1 și Şcoala Gimnazială ,,Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian au primit în premieră informații despre jocurile de baseball și softball, despre ce înseamnă sportul ca prietenie și terapie, conduită și comportament adecvat în comunitate, muncă în echipă, respectul față de coechipier  sau interlocutor, asumarea de sarcini, diversitate, egalitatea de șanse, toleranță, incluziune.

De asemenea, elevii, profesorii de educație fizică și directorii celor trei instituții din județul Constanța au primit din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și a  Federației Române de Baseball și Softball materiale necesare desfășurării în bune condiții a activităților sportive prezentate, precum și diplome de participare din partea coordonatorilor principali ai proiectului național: Ambasada Statelor Unite ale Americii și Filiala din România a Consiliilor Americane pentru Educație Internațională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*