Florin Mitroi, mesaj pentru locuitorii din Valu lui Traian după anunțul candidaturii la CJ Constanța: “Rămân alături de voi chiar dacă dintr-o altă poziție”

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Florin Mitroi a avut un mesaj pentru locuitorii din Valu lui Traian după anunțul candidaturii sale la președinția Consiliului Județean Constanța. El le-a transmis cetățenilor că rămâne alături de ei chiar dacă dintr-o altă poziție.

“Dragii mei valureni, am o veste mare pentru voi si consider ca asa e frumos, sa o aflati prima oara de la mine. Am luat decizia de a candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean, reprezentand Partidul National Liberal, dar facand asa cum bine stiti si v-ati obisnuit, politica cetatenilor si nu neaparat a unui partid politic.

Este o decizie pe care am luat-o cu greu, ma doare inima sa nu mai fiu primar, dar ma consoleaza faptul ca sunt hotarat sa raman alaturi de voi chiar daca dintr-o alta pozitie. Vreau sa va asigur ca Valu si valurenii raman familia mea, o familie care se va extinde la nivel de judet.

O familie care va avea peste 600.000 membri, indiferent de religie si etnie. Voi fi si in continuare implicat si conectat la problemele dvs si voi cauta solutii. Comuna este casa mea si principalul motiv pentru care am acceptat sa candidez este ca doresc sa ajut si mai mult comunitatea noastra si nu numai.

Va asigur ca voi avea grija personal ca proiectele incepute sa fie duse cu bine la final si voi lupta in continuare sa atrag fonduri. Alaturi de mine in toate cele 5 mandate a stat viceprimarul, Iurea Iulia, iar fondurile atrase au fost castigate doar pe proiecte scrise si implementate de ea. Este singurul om pentru care garantez atat ca va duce mai departe dezvoltarea comunei cat si ca imi va permite sa fiu in continuare implicat si alaturi de voi. Si nu in ultimul rand, singurul om care iubeste comuna si pe cetatenii ei la fel de mult ca mine.

O sa va rog sa aveti incredere in mine ca si in ultimii 20 ani si sa mergeti pe mana mea, fiind alaturi de ea la alegerile locale. Raman valurean, raman prietenul vostru si raman implicat in administratie alaturi de actualul viceprimar, viitor candidat la primarie – Iurea Iulia.

Revenind la functia de presedinte al CJC, aceasta este mijlocul prin care eu ma voi asigura ca aveti, alaturi de toti cetatenii din judet, acces la un sistem de sanatate competitiv, care pune omul pe primul loc, la servicii de salubritate la un pret decent, la cultura si educatie de calitate, la retele de apa si canalizare la un pret corect, la transport in comun european, la tot ce este necesar pentru a avea o viata mai buna si nu poate fi rezolvat din pozitia de primar. Repet, nu plec de langa voi, doar accesez o functie din care pot cu adevarat sa rezolv problemele oamenilor” – Florin Mitroi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*