Informare de la Școala Gimnazială numărul 1 Valu lui Traian. Din 25 martie, accesul elevilor se va face doar pe poarta mare din spate

Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Conducerea Școlii Gimnaziale numărul 1 Valu lui Traian a anunțat că din 25 martie, accesul elevilor se va face doar pe poarta mare din spate.

“Având în vedere că sunt demarate lucrări în fața Școlii Gimnaziale Nr.1, Calea Dobrogei nr.47, pentru a preîntâmpina diferite accidente, suntem nevoiți, ca pe durata acestora, începând de luni,
25 martie 2024,  să realizăm accesul elevilor în școală, doar pe poarta mare din spate, strada Murfatlar” – Școala Gimnazială numărul 1 Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*