FOTO Un bărbat din Valu lui Traian a câștigat titlul de campion național la proba de 800 de metri, categoria de vârstă 70 de ani

Petru-Andrei Condurache, campion național la proba de 800 de metri. FOTO Facebook Camelia Condurache

Un bărbat din Valu lui Traian a câștigat titlul de campion național la proba de 800 de metri la categoria de vârstă de 70 de ani. El a obținut și titlul de vicecampion națioal la proba de 1500 de metri.
Petru-Andrei Condurache din Valu lui Traian a participat la sfârșitul acestei săptămâni la Campionatul Național de Atletism în sală. Sâmbătă, el s-a clasat pe locul doi la proba de 1500 de metri și a obținuit primul loc la proba de 800 de metri care a fost desfășurată duminică.
Anunțul a fost făcut de soția sa, Camelia, care a scris pe pagina de socializare a grupului Vălureni.ro

“Cred că sunt destui cei care l-au văzut pe moșul cel “trăsnit” alergând, seara, pe drumurile agricole de la marginea comunei. Poate au și râs puțin de el, dar râvna lui aduce astăzi medalia de argint și titlul de vicecampion național la Campionatul Național de Atletism Masters, în comuna Valu Lui Traian! Personal, prefer sa am un soț “ciudat”, care își cheltuiește pensia pe echipamente și participări la competiții sportive, decât unul “normal” care își dă o bună parte din pensie pe medicamente și vizite la medici. Rugămintea mea către vălureni este cea de a-i ține pumnii mâine, când are șanse foarte mari să aducă și medalia de aur și titlul de campion național (la proba de 800 de metri), la noi în comună!”, a postat femeia.

Ea a precizat că Valu lui Traian oferă toate facilitățile pentru sportivi, care pot alerga între tarlalele agricole sau pe șoselele necirculate.

“Comuna noastră ne oferă toate facilitățile: drumuri între tarlalele agricole pe care puteti alerga nestingheriți (chiar si maratoane întregi) (sau sa faceti doar mișcare, ca mine), șosele necirculate pe deal, in zona F, unde vă puteți face alergări scurte, pante de urcat (pe deal), unde vă puteți întări mușchii. Trebuie să mulțumim, în mod special, domnului primar care ne-a deschis ochii cu privire la locurile liniștite din comună, unde se poate face mișcare în voie. Sfatul său l-a ajutat enorm pe soțul meu care făcea naveta la Constanța, să alerge pe malul mării. Este frumos și acolo, dar, din fotografiile pe care le-am atașat aici, vă puteți da seama ce locuri minunate de plimbare avem chiar lângă noi.Te simți ca în rai, mai ales în serile de vară, când ciocârliile umplu văzduhul cu triluri minunate!”, a mai transmis Camelia Condurache.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*