Bărbat prins de polițiști pe o stradă din Valu lui Traian când conducea o mașină cu numere de înmatriculare false

Mașină de Poliție

Un bărbat a fost prins de polițiști pe o stradă din comuna Valu lui Traian în timp ce conducea o mașină cu numere de înmatriculare false.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pe data de 14 februarie, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mustafa Kemal Ataturk din comuna Valu lui Traian, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Bărbatul este cercetat de polițiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*