FOTO VIDEO Delia Ynes Roată, în vârstă de 7 ani, din Valu lui Traian, a câștigat trofeul Mihaela Runceanu la un festival internațional în Buzău

Delia Ynes Roată. FOTO Arhiva personală

Delia Ynes Roată, în vârstă de 7 ani, din comuna Valu lui Traian, a câștigat trofeul Mihaela Runceanu la Festivalul Internațional de Muzica Ușoară pentru Copii și Tineret Mihaela Runceanu organizat la Buzău.

Delia Ynes Roată studiază canto cu profesoara Soprano Elena Georgian și este elevă în clasa I la Colegiul Naționale de Arte Regina Maria din Constanța unde învăță pian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*