Consultații oftalmologice gratuite pentru locuitorii din Valu lui Traian

Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a anunțat că, marți, 12 iulie, între orele 9.30 – 17.00, în comună va fi prezentă o echipă de ingineri optometriști care va oferi consultații oftalmologice gratuite la domiciliu, prin intermediul unui laborator mobil.

Punctul fix va fi în fața Pieței agroalimentare din localitate între orele 09:30-11:00 după care vor continua pe străzile din comună.

Cu acest prilej pot fi cumpărați și ochelari de vedere contracost.

Programări se pot face la numărul de telefon: 0728945793

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*