FOTO VIDEO Florin Mitroi, învestit cu cel de-al cincilea mandat de primar al comunei Valu lui Traian

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Paul Alexe

În această dimineață, la sediul Primăriei din Valu lui Traian, a avut loc învestirea în funcție a primarului reales Florin Mitroi, care își începe, astfel, cel de-al cincilea mandat la conducerea administrației publice locale din localitatea constănțeană. Câștigător cu un scor zdrobitor la alegerile locale din 27 septembrie, liberalul Florin Mitroi va avea lângă el o echipă de 17 consilieri locali, dintre care 15 vin din partea PNL, iar doi din partea PSD. Ca și noul primar, cei 17 consilieri locali au depus jurământul de învestitură, sub cuvintele căruia își asumă legământul de a respecta legile țării și de a face totul, cu bunăcredință, în folosul locuitorilor comunei Valu lui Traian.

În prezența noilor consilieri județeni, dar și a prefectului Silviu Coșa și a subprefectului Aura Bozdoacă, noul primar a depus jurământul de învestitură, urmat de un scurt discurs în care și-a exprimat mulțumirile locuitorilor comunei, pentru încrederea acordată.

“În acest nou mandat, pornim cu gânduri bune, pentru continuarea proiectelor pe care ne-am propus să le realizăm pentru cetățenii localității Valu lui Traian”, a spus primarul ales, Florin Mitroi.

Conform acestuia, principala prioritate pentru administrația sa este de a-i ajuta pe locuitorii comunei care au fost loviți de dezlănțuirea naturii din urmă cu câteva zile, multe gospodării fiind puternic afectate de puhoiul de apă care s-a revărsat în unele zone din Valu lui Traian.

“Prioritatea zero a noastră este decolmatarea a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două zile. Ținem legătura cu cetățenii afectați, pentru a le oferi același confort pe care l-au avut”, a spus primarul, care a subliniat că va face tot ceea ce este necesar pentru a ieși din hățișul birocratic care a împiedicat, ani de zile, rezolvarea problemelor de la canalul colector care străbate comuna.

Sper că, în ultimul ceas, vom avea o colaborare instituțională așa cum ne-am dorit-o, iar problema va fi rezolvată, a spus Florin Mitroi. 

Iată componența noului Consiliu Local al comunei Valu lui Traian: Ghiorghe Bebeșelea, Vasile Bindela, Adrian Buhlea, Turgai Cadîr, Monica-Cecilia Drăgușin (supleant din partea PNL), Niran Isleam, Iulia-Claudia Iurea, Luminița Iuruc, Valeriu Ivan, Fichiran Memet, Constantin Moțoi, Ghiorghe Papuc, Ion Pătruțoiu, Mușghian Ramazan și Iancu-Iulian Tudosiu (toți de la PNL), Dragoș-Alexandru Dumitrache și Nicu Moraru (ambii de la PSD).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*