Ceremonia de învestire a lui Florin Mitroi în funcția de primar al comunei Valu lui Traian va avea loc pe 28 octombrie de la ora 10

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Prefectura Constanța a anunțat că ceremonia de învestire a lui Florin Mitroi în funcția de primar al comunei Valu lui Traian va avea loc pe 28 octombrie de la ora 10.

Prefectul Silviu Coșa a emis ordinul pentru convocarea consilierilor locali declarați aleși la data de 27 septembrie 2020 și validați de instanțele de judecată, în ședința de constituire a Consiliului Local Valu lui Traian.  Aceasta va avea loc pe data de 28 octombrie de la ora 10. Cu acest prilej se va desfășura și ceremonia de învestire a lui Florin Mitroi în funcția de primar al comunei.

Florin Mitroi a câștigat un nou mandat de primar cu un scor zdrobitor. El a obținut 90.10% din voturi. Consiliul Local Valu lui Traian este dominat de PNL care are 15 mandate din 17, iar 2 mandate au revenit PSD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*