FOTO VIDEO Patru trofee a câștigat un băiat de 7 ani din Valu lui Traian la concursul Barca talentelor. Bogdan Gabriel Coman a fost selectat pentru Festivalul Mamaia Copiilor la ambele secțiuni

Bogdan Gabriel Coman. FOTO Arhiva personală.

Patru trofee a câștigat un băiat de 7 ani din Valu lui Traian la concursul Barca Talentelor, iar Bogdan Gabriel Coman a fost selectat pentru Festivalul Mamaia Copiilor la ambele secțiuni.

La cel mai recent concurs la care a participat Barca talentelor, Bogdan Gabriel Coman a obținut patru trofee: 3 au fost câștigate la cele 3 secțiuni la care a participat, iar al patrulea a fost pentru popularitate.

De asemenea, Bogdan Gabriel Coman a fost selectat pentru a participa la Festivalul Mamaia Copiilor , care are loc în  perioada 5-12 iulie, la ambele sectiuni. Prima sectiune, cea de Interpretare unde va cânta melodia Scrisoare către Dumnezeu, muzică și text Viorela Filip. La cea de a doua secțiune – Creație, Bogdan va interpreta în primă audiție o piesă scrisă pentru el Marcel Iorga.

Bogdan Gabriel Coman face canto de la vârsta de 4 ani la Ementi Star Academy cu o întrerupere de un an din cauza unor probleme de sănătate. În prezent el face canto cu Liliana Cornilă Licor, Lector Universitar la Facultatea de Arte din cadrul Universității “Ovidius ” Constanța și profesor de canto.

Bogdan Gabriel Coman a participat la numeroase concursuri unde a câștigat numeroase premii dintre care cel mai important Premiul 3 la Mamaia Copiilor în 2019. A fost invitat special la diferite festivaluri, a cântat pe scena la Aqua Magic, De asemenea, va cânta la Festivalul Național de Muzică Ușoară “Vis de Stea” , în perioada 30-31 Iulie 2021, care are loc în municipiul Moinești din județul Bacău.

Totodată, Bogdan Gabriel Coman a avut apariții televizate în emisiuni la Antena3 Constanța, Favorit TV, Etno Tv.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*