Accesul elevilor în săli la Evaluarea Națională este permis între orele 8.00 – 8.30

Școala Viceamiral Ioan Murgescu din Valu lui Traian. FOTO SVIM
Școala Viceamiral Ioan Murgescu din Valu lui Traian. FOTO SVIM

Școala Viceamiral Ioan Murgescu din Valu lui Traian a anunțat că accesul elevilor în săli la Evaluarea Națională este permis între orele 8.00 – 8.30.

Examenul de Evaluare Națională 2021 se desfășoară în zilele de marti, 22.06.2021 și joi, 24.06.2021.
Accesul elevilor în săli este permis, între orele 8.00 și 8.30, în fiecare zi în care se desfășoară probele scrise.
Probele scrise pentru evaluarea națională încep la ora 9.00.
Durata fiecărei probe scrise este de 120 de minute din momentul completarii colțului care se sigilează.
Elevii se vor prezenta la probele de examen în ținută decentă și cu următoarele: carte de identitate / certificat de naștere, stilou / pix de culoare albastră, creion negru, radieră și instrumente geometrice (pentru proba de matematică)
Accesul în centrul de examen – Școala Gimnazială “Viceamiral Ioan Murgescu” Valu lui Traian se va face prin poarta de acces elevi și ușa acces elevi – respectând normele de distanțare fizică și dezinfectare a mâinilor.
Ieșirea elevilor din centrul de examen se va realiza pe ușă acces cadre didactice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*