Începe microciparea și sterilizarea câinilor cu stăpân la Valu lui Traian

Câinii din Valu lui Traian vor fi microcipati
Câinii din Valu lui Traian vor fi microcipați

Patrupedele identificate ca având stăpân din Valu lui Traian vor fi microcipati, asta dacă nu cumva stăpânii au fost prevăzători și au făcut-o până acum. La sfârșitul campaniilor de vaccinare, cei care au refuzat să-și microcipeze câinii riscă amenzi serioase.

“Începând de vineri,12.06.2020, începe activitatea de microcipare a animalelor cu stăpân și sterilizare. Pentru microcipare, veterinarii vor veni din poartă în poartă începând cu zona din dreapta DN-ului”, anunță reprezentanții Primăriei.

Pentru sterilizare gratuită, doritorii sunt rugați să se programeze la numărul de telefon: 0722 376 888 – ASPA IVETS.

Microciparea este gratuită, ea nu presupune niciun cost din partea proprietarului de câine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*