FOTO Accident rutier la Popasul din Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit

Pieton rănit într-un accident rutier la Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța
Pieton rănit într-un accident rutier la Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat din Ilfov a fost rănit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 7 iunie, la intrare în localitatea constănțeană Valu lui Traian. Accidentul a avut loc în jurul orei 01.30, pe DN 3.

Conform primelor date, evenimentul s-a produs în dreptul Popasului, iar vina aparține exclusiv pietonului.

“Pietonul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără a se asigura. Victima are 32 de ani și este din sat Berceni, județul Ilfov”, a declarat Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*