Mai multe străzi din Valu lui Traian rămân fără curent electric pe 22 octombrie

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Rețeaua electrică din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O serie de lucrări programate de e-distribuție, filiala Dobrogea, lasă o bună zonă din localitatea Valu lui Traian fără energie electrică.

Astfel, pe data de 22 octombrie, între orele 09:00 și 17:00, are loc racordarea unui post de transformare nou. Sunt afectate străzile: Luncii, Dorului, Plaiului, Împărat Traian, Mihai Eminescu, Soarelui și Hasancea.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată atunci când zona română fără curent electric, nici pompele RAJA nu vor fi alimentate, așa că este posibil să apară întreruperi ale furnizării cu apă potabilă în Zona C.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*