FOTO S-a urcat băut la volanul auto-basculantei și a rupt un gard din Valu lui Traian

Auto-basculanta care a ajuns în gard. FOTO IPJ Constanța
Auto-basculanta care a ajuns în gard. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat din Valu lui Traian s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident rutier.

Evenimentul a avut loc pe 17 octombrie, în jurul orei 22.00. Potrivit polițiștilor de la IPJ Constanța, individul în vârstă de 40 ani a condus o auto-basculantă pe strada Tudor Vladimirescu din Valu lui Traian.

Aventura șoferului s-a terminat într-un gard pe care, de altfel, l-a și pus la pământ. Atunci când au venit, polițiștii au văzut că au de a face cu un bețiv. Individul avea o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii l-au condus pe șofer la spital pentru prelevarea de probe biologice, dar i-au și întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*