Mai multe străzi din Valu lui Traian rămân fără energie electrică pe 12 și 14 iunie. Pompele RAJA nu vor funcționa așa că gospodăriile nu vor beneficia nici de apă potabilă

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Rețeaua electrică din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

E-distribuție a anunțat că pe 12 și 14 iunie 2019 a programat întreruperi de tensiune pe mai multe străzi din Valu lui Traian.

Astfel, primii locuitori afectați sunt cei de pe străzile: București, Theodor Aman, Decebal, Zorilor, Oltului și intersecția străzilor Pădurii cu Puțului. Un punct RAJA SA va fi afectat de această cădere de tensiune, așa că localnicii din zonă nu vor avea nici apă la robinete. Întreruperea a fost programată pentru ziua de miercuri, între orele 9:00 și 17:00.

Vineri, 14 iunie 2019, va avea loc a doua întrerupere – exact în aceeași zonă. Și de această dată, tot între orele 9:00 și 17:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*