O firmă din Bârlad se va ocupa de dezinsecție la Valu lui Traian. Primăria a alocat 24.500 lei pentru această operațiune

Elicopterul firmei care face dezinsecție în Valu lui Traian. FOTO Facebook
Elicopterul firmei care face dezinsecție în Valu lui Traian. FOTO Facebook

În vara lui 2018 primăria Valu lui Traian s-a confruntat cu nenumărate nemulțumiri exprimate de localnici cu referire la modul în care s-a desfășurat dezinsecția. Localnicii au fost nemulțumiți de faptul că acțiunile au fost ineficiente și au venit prea târziu.

La finalul lunii mai 2019, primăria Valu lui Traian se pregătește pentru o operațiune similară. De această dată, suma alocată este 24.500 lei. Operațiunea de achiziție a fost făcută, nu prin licitație publică, ci prin Cumpărare Directă.

Firma aleasă de Primăria Valu lui Traian este “Compania de Zbor Amicii SRL” care vine tocmai din Bârlad, județul Vaslui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*