O clasă de la Școala Gimnazială numărul 1 din Valu lui Traian revine la scenariul 2 de funcționare

Școala numărul 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O clasă de la Școala Gimnazială numărul 1 din Valu lui Traian revine la scenariul 2 de funcționare, după ce intrase în scenariul 3 la sfârșitul lunii septembrie pentru că un elev fusese depistat cu Covid-19.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis în ședința din data de 8 octombrie

trecerea din scenariul 3, în scenariul 2 pentru o clasă a VI-a de la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian.

Pe data de 29 septembrie, autoritățile au decis trecerea acestei clase în scenariul 3, adică toți copiii stau acasă și învață online după ce un elev fusese confirmat cu noul coronavirus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*