Bărbat de 33 de ani din Valu lui Traian, grav rănit în urma unui scandal. El a fost scalpat cu o sabie de un cunoscut

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Valu lui Traian a fost grav rănit sâmbătă după amiază, după ce a fost scalpat cu sabia de un cunoscut.

Polițiștii spun că în urma primelor cercetări, sâmbătă după amiază a avut loc o agreiune între doi bărbați, unul de 36 de ani și altul de 33 de ani. În urma neînțelegerilor, bărbatul de 36 de ani l-a scalpat cu o sabie pe cel de 33 de ani. Cei doi se cunoșteau. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc pe strada Soarelui, în fața grădiniței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*