O tânără de 22 de ani din Valu lui Traian, plecată la muncă în Germania, dată dispărută deoarece nu și-a mai contactat rudele de câteva zile

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O tânără de 22 de ani din Valu lui Traian, plecată la muncă în Germania, a fost dată dispărută deoarece nu și-a mai contactat rudele de câteva zile.

La data de 2 aprilie, polițiști din cadrul  Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei Simion Ioana, de 22 de ani, din comuna Valu lui Traian.

Aceasta nu și-a mai contactat rudele din data de 28 martie, fiind plecată la muncă, în orașul Dorsten, Germania.

Ioana Simion are 1,85 m înălțime, 70 de kilograme, păr lung, ondulat, șaten, ochi verzi, față ovală, ten deschis.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care aceasta le purta în momentul plecării.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*